sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kevyt viikko

Vko 48

ma: -
ti: -
ke: juoksu 1h 18min + pilates + pidot+olkapääjumppaa
to: uinti 1h 2300m
pe: kuntopiiri 45min
la: - 
su: 55min juoksu + jumppaa + pilates+ olkapäät
yht: 4h 50min

Tässäpä teille malliksi kevyt viikko. Liikuntaa noin puolet aikaisempien viikkojen määrästä. Ja nyt taas tuntuu että virtaa riittää kolmeksi viikoksi. Nuo olkapäät kipuili  sen verran, että kun mulla on niin hyvä sairaskuluvakuutus että siinä ei oo omavastuuta, niin kävin lääkärillä niitä näyttämässä. On kuulemma joku supraspinatus ärtynyt. Kai aika tyypillinen uimarin vamma. Nyt pitäisi kuulemma ottaa muutama viikko rauhallisesti tuon uinnin suhteen. No kai se on otettava tosissaan. Varasinkin jo ajan ensi viikoksi fyssarille joka on erikoistunut vain olkapään kuntoutukseen. Jospa se opettaisi kuinka tuota jo parin viikon ajalta tutuksi tullutta kuminauhaa vedellään oikeaoppisesti. Eipä nuo enää niin kipeät ole kun on huilannut ja tiistainakin lähinnä vaan potkin. Pitänee nyt tulevina viikkoina uintitreeneissä keskittyä enemmän potkimiseen ja uida enemmän rintaa. Ja äsken kun kävin kevyellä lenkillä niin ladut näytti jo ihan hiihdettäviltä, joten jospa sitä suksilla saisi liikuttua edes hieman.

 Tulevat kolme viikkoa yritän saada määrät sinne kymmenen tunnin nurkille per viikko. Jospa sitä sitten olisi ensi vuonna valmiimpi lisäämään hieman määriä. Tuon uinnin suhteen ei loppujen lopuksi ole mikään kiire vielä, sen kun ei tarvitse kulkea kovaa vielä puoleen vuoteen. Pääasia tosiaan on että saa nuo hartiat kuntoon, kyllä sitä vielä treenata ehtii.

Ja tähän vielä talvinen kuva Espoosta, otettu äsken lenkillä. Treeni-iloa kaikille :)


2 kommenttia:

 1. Moi,

  pystyisitkö vinkkaamaan mullekin nuo sun olkapää-ammattilaiset? Itsellä on ollut jo viisi viikkoa olkapää-seudulla kipua, ja uinti on ollut pannassa koko sen ajan. Myös ne olkapääjumppaohjeet kiinnostaisi.

  VastaaPoista
 2. Moi. Eli sain lääkäriltä sellaisen nimen kuin Sami Niskanen. Se ottaa vastaan Töölössä päin. Mä sain ajan viikon päähän. Googlella löytyy lisää, sillä tais olla joku sivusto, olkapää.fi.

  Onko sulla sama vika, eli käden edestä ja varsinkin sivulta ylösnosto koskee?

  Mulla on tuonne tosiaan aika keskiviikkona, niin voin vaikka kirjoitella jotakin liikkeitä jos vaikka laitat mailia osoitteeseen tero.kautto@kuopiolainen.com

  Oon mä nytkin jotakin tehnyt, mutta en oo varma onko ne olleet ihan oikeita. Varsinkin tuo lavan hallinta noissa liikkeissä on mulle epäselvä. Sä taisit käydä viime talvena samoissa uintitreeneissä jossakin vaiheessa?

  Tero

  VastaaPoista