maanantai 26. marraskuuta 2012

Yhteistyösopimus: ScorpionStore

Syksyn aikana sovittiin Scorpionstoren kanssa yhteistyökuvioista ensi kauden osalta. Eli ensi kaudella edustan seurani Helsinki Triathlonin lisäksi Scorpionstorea ja Scorpion bikesiä. 

Kisat tulen ajamaan Scorpionin Urophonius-triathlonpyörällä ja uintiosuuden pärskin jo viime kaudella tutuksi tulleella Xterra Vector pro x3-märkäpuvulla, joten välineistä ei homma ensi kesänä jää kiinni. Esim. samanlaisilla varusteilla Scorpion teamin Teemu Lemmettylä suoritti Ironman-matkan ajassa 8h 21min.

Jossakin vaiheessa taisin luvata raporttia ensi kesän tavoitteista, ja nyt lienee sopiva hetki julkaista ne. Päätavoitteena, ollut jo oikeastaan siitä lähtien  kun olin urani ekan kisan suorittanut, on m-35 sarjan sprintin Suomen mestaruus. Ja perusmatkalta ja puolimatkalta tavoitteena on saman sarjan SM-mitalli. Entisenä maastopyöräilyn harrastajana ja juniorikilpahiihtäjänä aion myös tavoitella mestaruuksia maasto- ja mahdollisesti järjestettävästä talvitriathlonista. Täysmatka ensi vuotena ei ole tavoitteena, mutta jos saan ehjän harjoituskauden (mitä toki jo nuo muut tavoitteet ehdottomasti vaativat) niin ei sen kokeileminen täysin poissuljettua ole. Tiedän että ennen pitkää se on kuitenkin edessä. Tavoitteet on kovia, ehdottomasti, ja tiedän että ainakin muutama urheilija lienee samoilla ajatuksilla liikkeellä. Mutta noiden tavoitteiden eteen teen talven työtä niin hyvin kuin osaan.

Minulle tullee jossakin vaiheessa talvea sovitettavaksi noita märkäpukuja, joten jos joku on pukua hankkimassa ja asustelee täällä pääkaupunkiseudulla niin sovitusmahdollisuus löytyy. Yhteyttä minuun saa  numerosta 0505585119 tai Scorpionstoren kautta. Samoin jos joku haluaa tulla katsomaan tai testaamaan pyörää trainerilla niin sekin onnistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti