perjantai 8. helmikuuta 2013

magneettikuva-paha juttu?

Rispaantuma, ödeema, ruptuura ja kysta. Sanat joita en varsinaisesti olisi halunnut lukea magneettikuvien lausunnosta. Toisaalta olen helpottunut-nyt on ilmeisesti joku syy noihin olkapään kipuiluihin. Ilmeisesti osa noista vammoista on vanhoja, peräisin mun nuoruusvuosilta, jolloin kuvittelin olevani tulevaisuudessa hyvä lentopalloilija.

Mutta ei tämä hyvä juttu ole. Lääkäri on vasta tiistaina, ja sitten tiedän paremmin mistä on kysymys ja mitä tässä nyt kannattaa tehdä. Monen viikon taukoon ei ole nyt varaa, kesäkuun alussa pitää olla pikamatkalla älyttömän kovassa kunnossa. Ja tuskin tuo vasen olkapääkään merkittävästi paremmassa kunnossa on, sitä nyt ei vain kuvattu. Toisaalta mä en jaksa nyt stressata koko jutusta, pitää pysyä positiivisena. Ja juoksu sentään kulkee, joten taidan lähteä laittamaan asioita oikeisiin mittasuhteisiin  kevyelle peekoo-lenkille ja sitten Tukholmaan.

Tuossa vielä lausunnosta jotakin:

"supraspinatuksen distaaliosassa todetaan laajalti lievää rispaantumaa. Lievää ulkopinnan rispaantumaa infraspinaalijänteen distaaliosassa. Subakromiaalibursassa on lievää ödemaa. Ylälabrumissa todetaan edestä taakse ulottuva ruptuura. Tähän liittyy takaylälabrumissa myös pieni, suurimmalta läpimitaltaan n. 7mm paralabralikysta"

Parantuisikohan tuo kuminauhajumpalla?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti