maanantai 18. kesäkuuta 2012

Tehoja

Viikko 24

ma:   55 min pyörä + 21 min juoksu + 10min pilates
ti:      1h 2500m Avovesiuinti (kisat)
ke:    10min pilates
to:     1h uinti + juoksu 22 min
pe:    1h 20 min pyörä (sis 2x20min tempo)
la:     1h futispeli
su:     -

yht: 6h 20min

Tämä viikko oli hyvä, vaikka sitä ei määrästä voisi päätelläkään. Kovavauhtisia harjoituksia tuli kuitenkin neljä kappaletta. Maanantain juoksu oli ihan tiukka setti; noin 4.10min/km vauhtia vitonen maastossa. Samoin tiistain avovesiuintikisat oli kovaa mättöä. Harvoin mulla tulee uinnista paikat kipeiksi. Nyt tuli. Perjantaina kokeilin tempoon uusia juttuja. Yleensä olen ajellut noita matalalla kadenssilla, eli pyörittänyt kampia jonkun 80 kierrosta minuutissa ja lähtenyt liikkeelle lujaa. Tästä johtuen jalat ovat hapoilla heti startista ja vauhdinpito on sen jälkeen hankalaa. Nyt kotin muutaman minuutin passailla aluksi ja pyöritin korkealla, 95-105 kadenssilla. Eka veto oli ylämäkivoittoinen ja keskari oli ihan kohtuullinen 36km/h. Palauttelin kymmenen minuuttia, jonka jälkeen ajoin saman reitin takaisin. Toka repäisy olikin sitten jo 41.5 km/h keskarilla. Keskiarvokin noista  mulle hyvä, liki 39 kilometriä tunnissa. Tuolla kuin saisin triathlonissa töötättyä pyöräilyn, niin ajasta lähtisi kolme-neljä minuuttia pois. Pitäisi vain pystyä juoksemaan vielä tuon päälle. No kyllä se esimerkiksi tuon tempon päälle olisi onnistunut. Eli seuraavaksi ostoslistalla on kadenssimittari niin ei tarvitse itse koko ajan laskeskella

. Lauantaina annettiin vielä Kyllikillä kärkikamppailussa selkään LePalle. Hyvä kyllit! Muutenkin kevätkausi meni mukavasti. Yksi tasuri ja loput voittoja, osa jopa murskalukemin.  Tällaista jengiä on ilo kipparoida :)

Tulevalla, siis tällä viikolla, on taas kisat. Tänään. Musta on kaiketi tulossa jo kokenut tässäkin lajissa kun ei ala jännittää yhtään. Pitäisi alkaa, koska itsensä kiduttaminen urheilun muodossa on silloin paljon helpompaa. Kunnon taisteluasenne :)

Muuten taitaa tulla aika löysä viikko. Juhannuksineen ja kaikkineen. Sitten onkin jo ässämmät lähellä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti