maanantai 11. kesäkuuta 2012

Tästä se alkaa.

Viikko 23.

Ma: 1h 5min pyörä
ti: triathlon kisa 1h 30min
ke: 1h 5min pyörä + pilates 10min
to:  1h uinti 2850m
pe: -
la:  3h 15min pyörä 102km
su: 1h uinti 3km + futis 1h + pilates 10min

yht: 10h 15min

Taas tuli ihan asiallinen perusviikko. Tosin tuolla kisalla höystettynä ja ei nuo satasen pyörälenkitkään minulle ihan rutiinia ole. Pohkeet oli tosi jumissa kisan jälkeen. Oikeastaan koko viikon. Vasta sunnuntaina tuntui suhteellisen normaalilta. Ja oikea olkapää meinaa hieman kipeytyä. Ilmeisesti uinnista. Ostin lättärit torstaina. Jos joku ei tiedä, niin ne on sellaiset kämmeniin tulevat apuvälineet, joilla saadaan uinnissa otetta vedestä paremmaksi. Ja lajivoimaa ne kehittää hyvin tuonne hartiaseutuun. Pitää vaan olla nyt noiden kanssa tarkkana ettei mene överiksi. Tänään sain uuden takarenkaan pyörään. Entinen oli joku halpa durano pistosuojauksilla. Hemmetin hitaan tuntuinen kumi; tuntui kuin olisi purkkaa ollut renkaassa. No mulla tuokaan ei tietty ole poissuljettu juttu. Samoin hommasin lateksiset sisärenkaat. Näillä pitäisi siis vierintävastuksen tippua entisestään. Varmaan lähtee sekunti pois ajasta per kymppi. Lateksissa ei  ole oikeastaan muuta huonoa kuin se, että ne tyhjenee hieman itsestään. Tai siis nopeammin kuin tavallinen sisuskumi. Mua tuo ei haittaa, kun joka kerta tulee kuitenkin renkaat tarkastettua painemittarilla.

Ensi, tai siis tällä viikolla, pitäisi saada määrää lähelle saman verran kuin viime viikolla. Ja lisäksi muutama hyvä tehoharjoitus. Ei tule kyllä tuo määrä onnistumaan, koska työt vie aikaa ja viikonloppuna olisi juhlat luvassa. Huomenna olisi seuran avovesiuintikilpailut. 1500m on matkaa, ja kaikki alle 23 minuutin olisi plussaa, sijoituksella ei niinkään ole väliä. Eli sama vauhti kuin viime kisoissa mutta matkaa on tuplasti. Pitäisi mennä.

Niin nyt se on alkanut. Kisakausi. Lähes joka viikolle pitää yrittää jonkunlainen kisa saada kalenteriin. Tietääpähän miksi on treenaillut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti