sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

toivonkipinä

Viikko 16

ma: -
ti: -
ke: 40min sali + 1h uinti
to:  -
pe: -
la: jumppaa 15min
su: -

YHT: 2h 


Viikko 17

ma: -
ti: -
ke: 40min sali + 1h uinti
to:  15min juoksu + 5min kävely
pe: sali 45min +  45min uinti
la: -
su: 1h sali
YHT: 4h 30min

Olipas tiukat pari viikkoa. Viime viikolla en jostakin syystä treenannut alkuviikosta, ja loppuviikosta päälle puski pääsiäinen, niin silloinkin jäi vähemmälle. Keskiviikon uinti oli kyllä kiva. kakssatasia kolmeen minuuttiin viisi kappaletta 40 sekan palautuksella oli pääsarjana. Sunnuntaina juhlittiin ja alkuviikon oli darra. On tullut viimeaikoina niin vähän krebattua että ei enää osaa. Keskiviikon uinnissa mentiin taas kaksisatasia 2.50-2.55 vauhtia. Ei ollu pahoja, mutta totuuden nimissä ei tuosta mulla paljoa ole varaa kiristääkään kun hyytyy. Ei oikein ole sellaista haponsietoa nyt.

Torstaina kävin ekaa kertaa leikkauksen jälkeen juoksemassa. Tuli siis joku kaksitoista viikkoa taukoa. Eka kilsa oli tosi hyvä, mutta sitten alkoi vasemmassa takareidessä vähän tuntumaan. Juoksin kuitenkin vartin. Sitten kävelin vähän niin taas pystyin kivutta juoksemaan. Jospa tuo tästä. Jalka on nyt mennyt parempaan suuntaan, sekä töissä istuminen että kuntosaliharjoitteet tuntuu vähemmän. En tiedä johtuuko kahdesta ja puolesta grammasta buranaa per päivä vai mistä, mutta hyvä näin. Aloitin myös kolmisen viikkoa sitten syömään jotakin glukosamiinijuttua tai vastaavaa, missä on myös jotakin rikkiä. Maha ei tykkää, mutta esim nuo ahtaat lonkat on ehkä vähän paremmat. Voi johtua myös buranasta. Nyt oon tehny pakaraa vahvistavia liikkeitä kuntosalilla. Ideana se että vahvemmat ja aktiivisemmat pakarat veisi kuormaa noilta takareisiltä pois. Tänään piti käydä salilla ja uida, mutta koska uikkarit ja lasit oli unohtuneet kotiin niin kävin salilla ja saunassa. Joskus näinkin.

 Eilen hetken vitutti katella netistä kuvia talvitriathlonin sm-kisoista, mutta se meni nopeasti ohi. Ehkäpä ensi vuonna pääsen mukaan kilpailukykyisenä.

2 kommenttia:

  1. Ensi vuonna sitten viivalla, entistä ehompana.
    Hyvää vauhtia etenee kuntoutuminen, tsempit!
    Jiri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. No joo, itse koettunahan tämä vaan tuntuu etenevän tuskastuttavan hitaasti :)

      Poista