sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Analyysiä?

Vko 52

ti: 37min juoksu
to: 21min juoksu
pe 1h 20min puntti + 30min uinti
la: 20min juoksu
su: 1h  puntti + 35min uinti

Yht: 4h 50min

Tämä olisi kai se paikka kun lasketaan vuoden tunnit yhteen ja analysoidaan ja käydään läpi vuoden menestymisiä ja epäonnistumisia. Täytyy sanoa että eipä nyt juuri kiinnosta. Tämä nykypäivän meno on sellaista suorittamista muutenkin, niin ehkä sitä edes liikunnassa saisi nauttia hetkestä eikä aina vaan laskea määriä ja suorittaa. Sitten pitäisi asettaa tavoitteita ensi kaudelle. Jaa, jos nyt vaikka olisi kiva liikkua ja ei koskisi joka kohtaan. Olisihan siinäkin jo aika paljon? Tutustuisi taas vaikka yhtä moneen upeaan kanssaliikkujaan kisoissa ja treeneissä kuin kuluneena vuonna. Ja muistaisi elää nykyhetkessä ja nauttia siitä- se kai se on se mikä merkitsee ja missä asioihin voi vaikuttaa.

Skorpparin Jukkaa mun on pakko kiittää kaudesta, harvoin mun tasoiset amatöörit saa koittaa kykyjään tiimiurheilijana. Kiitos siitä.

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä Tero! Toivottavasti uusi vuosi tuo tullessaan terveyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Joo, eipä tätä enempää ehkä voi olla toipilaana kun tänä vuonna. Ehkä.

   Poista
 2. Hei, mitä on suunnitelmissa tuon pakaran suhteen nyt sitten? Eikös se ole jatkunut siis siitä alkukesän pyörän määräviikosta alkaen? Toivottavasti selviää tässä talvikuukausien aikana, niin pääsee vielä treenaamaan paremmin ja monipuolisemmin kesää varten ja etenkin sitten jatkoa ja terveempää elämää kohden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi. Saattaa olla että joudun perumaan nuo aikaisemman kommentin sanani. Maanantaina olin lääkärissä Helsingissä ja torstaina on vielä soittoaika, mutta pahalta näyttää. Tosiaan, seitsemän kuukautta siitä jo on kun nuo hajosi ja siitä asti treenaaminen on ollut melkoista rimpuilua. Mutta tavallaan on valoa tunnelin päähän luvassa. Tosin se tunneli saattaa tuntua jossakin vaiheessa taas pitkälle.

   Poista
 3. Kaikkein pahinta on se aika, kun ei tiedä, kuinka pitkä se tunneli on. Eiköhän se tunnelin pituus ala selvitä tässä lähiaikoina. Helpottaa ehkä mentaalisesti kuitenkin. Tsemppiä ja toivotaan parasta :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti. Joo, tiedottomuus ja epävarmuus on pahinta. Mutta eiköhön se tästä taas pikkuhiljaa lähde parempaan päin :)

  VastaaPoista