perjantai 24. toukokuuta 2013

maastoon.

Nyt oon tehnyt valmistavat jutut huomista maastotri-kisaa varten. Toiveissa oli saada 29-tuumainen pyörä jostakin lainaan. Tampereen suunnasta mulle moinen luvattiinkin, 29-kisatäpäri, mutta en viitsi lähteä yhtä kisaa varten sitä hakemaan ja palauttamaan. Sain koulukaverilta lainaan 26-tuumaisen kuiturunkoisen jäykkäperän. Ihan ok vehje tuokin on ja tänään kävin sitä tunnin Leppävaaraan metsiköissä säätämässä.Paino alle kympin kuitenkin.Nyt on paineet ja iskarin säätö haettu suunnilleen tontille kunhan ei ihan hemmetisti aja kiveä päin..


Tuollainen polku löytyi 50 metriä mun kämpän takaa. Koitin säätää pyörän silleen että kun tuon vetää ylös ja alas ja pyörässä ei renkaat pohjaa mutta kyyti on tasainen niin silloin on hyvä. Tuskin tuota pahempia paikkoja Heinolassa tarvitsee ajaa. 29 olisi tietty nopeampi mutta ei voi mitään. Muistakaa kollegat että maastohommissa vauhti korjaa paljon. Ainakin tasoittaa kummasti.

Tiistaina juoksin neljä ratatonnia muutaman minuutin palautuksella. 3.54, 3.43, 3.36. ja 3.30 karmeassa tuulessa ja pohkeet ihan kramppiin. Muuten tuo ei tuntunut kovin pahalta. Nyt oonkin syönnyt ja suihkuttanut magnesiumia päivittäin. Toivottavasti jalat toimii.

Uintikaan ei ollut niin katastrofi kuin pelkäsin. 10x100m kahden minuutin lähdöllä meni ihan hyvin keskiviikkona ja levätäkin ehdin aina satkujen välissä. Eli eiköhän tuostakin selviä ja vielä alle kahdessakymmenessä minuutissa. Eli eipä tässä enää oikein muuta voi kuin ottaa kaikki kamat mukaan ja muistaa herätä. On kyllä kiva päästä viivalle :)

6 kommenttia:

 1. Bra och Lycka till! Hoppas även vädret blir bra!//ukk

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä kisaan! Täytyypä muistaa toi että vauhti korjaa paljon maastossa. Siis jos uskaltais ajaa kovempaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sä ajat patikkoon hiljaa niin siinä on monta kuoppaa, mutta sama paikka täysiä niin se menee kerralla :)

   Poista
 3. Rapsaa odotellessa, suomenmestarilta! Kovaa meni uidessa ja juoksukin kulkee hyvää kyytiä. Pyörästä tuskin tarvii sanoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rapsa tulee huomenna. Kunnon mukainen suoritus, mutta pyöräaika ei täysin tyydytä- meno tuntui nopeammalle. Mutta kaikenkaikkiaan tyytyväinen kyllä olen, eka laatuaan tuo mestaruus :)

   Poista