sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kaikenlaista kivaa

Viikko 17.

ma:     pyöräily 2h 50km + pilates 10min
ti:        uinti 2h 2700m + futispeli 1h
ke:      pilates 10min
to:       1h uinti 2700m vk:ta
pe:      1h 10 min pyörä (sis 10km tempo) + juoksu 32min
la:       1h 50min pyöräily 50km + uinti 1h 2900m, kevyt
su:      1h 10min futis, kevyt + pilates 10min

yht: 11h 10min

Vaikka noista minun fb tilapäivityksistä joku saattaisi muuta päätelläkin, niin olen tälläkin viikolla ehtinyt myös kuntoilla jonkun verran.Pyöräilykelit ovat olleet tosi hienoja joka lenkillä. Mikäs siinä on ketjua pyörittäessä kun aurinko paistaa ja elämä hymyilee. Ihan eri maailma kuin trainerilla sisällä. Ja parasta noilla pitemmillä lenkeillä on se, että mulla on yleensä suklaapatukoita energiana mukana. Snickersiä huuleen kun voimat loppuu. Saa mässätä hyvällä omallatunnolla suklaata :)

Perjantaina koitin pelkkää kymppitempoa ekaa kertaa. Ajoin viime kesänä yhdessä triathlonkisassa 10,5km maantiepyörällä. Silloin aikaa meni 17 min 30s, joka tekee osapuilleen keskinopeudeksi 36 km/h. Tuon ajoin maantiepyörällä. Perjantaina meni aikaa kymmeneen kilometriin 16min 10s. Tekee keskariksi 37,1 km/h. Kesällä pitäisi pystyä ajamaan parikymmentä kilsaa kisassa 40km/h, ja jolkutella siihen päälle vitonen reilun kolmen tonnin coopperin vauhtia. Uintihan käy tuohon verryttelynä. Aika kaukana on vielä tavoitteesta, mutta eipä tässä vielä paljoo ole ehtinyt ajamaankaan. Sitä paitsi aloitus oli ihan liian kova, tuuppasin ekan kilsan ylämäkeen lähes neljänkympin keskarilla. Lopput yhdeksän kilometriä ei sitten ollutkaan ihan niin hyvää. Hapotti ja jalat oli jokseenkin tunnottomat. Toisekseen reitti oli melko mäkinen, joten sekin verottaa aikaa. No mutta jos ei kulje niin ei kulje, eipä näistä jaksa liikaa stressata kun parhaansa on yrittänyt.

Perjantaina käytiin lisäksi koulun kanssa kiipeilemässä (boulderia) puolitoista tuntinen. Mä en tuota merkannut treeniksi. Lähinnä sen takia, että muutaman sekuntin siinä seinällä saattoi hyvällä tuurilla pysyä. Toisaalta tuolla logiikalla ei esim 100m juoksukaan ole urheilua. Tätä pitää pohtia joskus toiste, jos vastaava ongelma tulee eteen. Kyljet tuli kyllä hieman kipeäksi.

Viikon raskain urheilusuoritus taisi kuitenkin olla lauantai illan pöytäfutikset jatkoineen. Nehän vei lopulta voimat niin että en selvinnyt  sunnuntaiaamuksi suunnittelemalleni uintitreenille. Kirjaimellisesti. Kiitos Henri, oltiin me vaan niin saatanan hyvä tiimi.

Ensi viikkolla on sitten vappu. Voin luvata että minua ei huomenna löydä lenkiltä. Eikä tiistaina.Tuleva viikko on muutenkin palauttava; kokeisiin lukua ja huilia.  Heippa taas viikoksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti