maanantai 26. elokuuta 2013

Rauhallinen tahti jatkuu

Eipä tullu tälläkään viikolla juuri urheiltua. Kropassa on ollu taas lämpöilyä toisinaan ja pakara/hamstringin kiinnitys on ollu hieman arka noilla parilla juoksulenkillä kun on ylämäkeen mennyt. Niinpä pyörään en oo uskaltanut koskeakaan ja olkapäätkin ovat olleet levossa. Lämpöily saattaa olla jälkitautia tuosta kampylosta, tai sitten johtuu pitkän buranakuurin lopettamisesta. Tuota kun tuli popsittua päivittäin kun oli koko kesän paikat hajalla. Nyt on ollut sitten kovaa pää- ja silmäsärkyä plus tuota lämpöilyä kun nuo jäi pois ruokavaliosta.

Taidan ottaa alkavalle viikolle muutaman jumpan mukaan ohjelmaan ja muuten pitäytyä muutamassa kevyessä juoksulenkissä. Uimaan tekis jo mieli, mutta eiköhän sitä ehdi taas talvella harrastamaan, nyt siis vaan tuota olkapäiden vahvistusta kuminauhoilla. Niin ne kuluneen viikon urheilut, kolme juoksulenkkiä viikolla, yhteensä puolitoista tuntia tosi rauhallista.

vko34

ke: 30min juoksu
pe: 30min juoksu
su: 36min juoksu

yht: n 1.5h

1 kommentti:

  1. Mä en oo käynyt pariin viikkoon uimassa, ja kerran oon tainnut käydä Joroisten jälkeen. Kyllähän sitä ehtii sitten syys-lokakuussa aloitella taas uintia. Viime vuonna aloitin joulukuun lopulla ja allasuinti alkoi sujua. Loppui vain säännöllinen uinti juuri ulkokauteen siirryttäessä, jolloin tuo siirto allasuinnista avoveteen jäi heikonlaiseksi, tähän pitää panostaa ensi keväänä, että kesäkuussa uinti kulkee myös avovedessä kovaa.

    VastaaPoista