perjantai 9. elokuuta 2013

DNS taas

Lämpöä on 37.1 ja kurkku kipeä. Tarkoittaa sitä että Kuopion kisa jää nyt välistä. Harmittaa, ja tekisi mieli kisata, mutta eipä taida olla mitään järkeä. Ei näitä kisoja voi puolitosissaan lähteä suorittamaan ja varsinkin kun pohjilla on tuo kampylobakteerin aiheuttama vatsatauti, niin se voisi olla jopa vaarallista.  Jos en ole aamulla kipeämpi niin huominen menee sitten kisaturistina. Kuopion kisan piti olla kauden viimeinen triathlonkisa, jos siis maastoduathlonia ei järjestetä. Pitää nyt katsoa olisiko jossakin päin vielä elokuussa kisoja jos tästä nopeasti paranee. Laitan vielä tähän viikon kuntoilut, koska loppuviikko menee huilatessa.

ma: -
ti:  50min avovesiuinti 2,4km + juoksu 32min
ke: -
to: 25min pyörä
pe:-
la:-
su: -

yht:  1h 40min


2 kommenttia:

  1. Tsemppiä sinne suuntaan, toivottavasti tauti on jo hellittänyt?! Eipä tässä voi kummankaan kohdalla enää juuri muuta todeta kuin että ensi kesänä vaan uudella innolla ja kunnolla takaisin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti. No joo, pari päivää olin kuumeeton. Eilen puolen tunnin tosi kevyt juoksulenkki ja taas tänä aamuna lämpöä.

    Joo, kyllä tämä kausi on aika lailla tässä. Taidan vetää tähän väliin ylimenokauden ja jumppailla paikat kuntoon kun tervehdyn. Kun ei oo kisoja niin ei oo enää oikein intoa hajonneena treenata. Kunto ei oikein missään vaiheessa ollut sitä mitä piti. Kesän alussa oli vielä yritystä, mutta onnettomilla pohjilla ei sitten tullut kuin ongelmia. Nyt pitää syksyllä saada paikat kuntoon ja vahvemmaksi että ensi kesänä olisi erilainen meininki.

    Tsemppiä sullekin, ensi vuonna ollaan vahvempia :)

    VastaaPoista