sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

palautumista ja tautia

VIIKKO 30

ma: 45min uinti
ti: vähän jumppaa
ke: 1h 30min pyörä
to: 1h uinti 3km (nopeus)
pe: 50min juoksu, 8km reipasta
la: uintijumppaa
su:

YHT: 4h 30min


Koko alkuviikon kroppa oli aika väsynyt puolimatkasta ja treenaaminen ei alkuviikosta oikein houkutellut, eikä ollut tarkoituskaan. Iltaisin tipahdin aikaisin, ja aamut venyi. Keskiviikkona ajelin rauhallisen pyörän ja jotenkin oli jalkoihin jäänyt joku reippaan pyörittämisen moodi päälle. Tuntui kevyeltä. Torstaina vedin kovan uinnin hallissa. Alkukelailujen päälle 8 nopeusvetoa ja päälle kymmenen satasta lyhyellä palautuksella. Tuntui ihan hyvältä. Perjantaina juoksin illalla mulle reipasvauhtisen lenkin, jopa kovan. Verryttelyn jälkeen vajaa ysi 4.09-4.30min/km mäkisessä maastossa. Hengitys ei oo pelannu koko kesänä noin hyvin kuin perjantaina. Syke oli puolet matkasta vajaa kymmenen maksimista ja kerrankin sai juosta niin paljon kuin lihakset ja kunto kesti. Lenkin jälkeen olo alkoi sitten huononemaan ja nyt olen ollut pari päivää jonkunlaisessa mahataudissa. Lämpöä on hieman ja vatsa aika sekaisin, ja jaksamisesta ei ole tietoakaan. Lenkillä jo kyllä ajattelin, että olenkohan tulossa sairaaksi, koska aina juuri ennen tautia kulkee hyvin. No, eipä tuo sinäänsä iso ongelma ole, koska tämä viikko piti palautua, mutta ei tuo tauti ainakaan sitä edistä. Huomenna lääkäriin, koska pitää tuo varmaan selvittää onko se  bakteerin vai viiruksen aiheuttamaa. Turha alkaa sitten mukaterveenä revittelemään jonkun salmonellan kanssa.


Tuossa kuva mun uintiradasta-sata metriä poijutettua rataa ja vesi 22-asteista. Ärsyttää kun ei voi uida, mutta toisaalta ei tee nyt edes mieli ajatella liikuntaa. Päälimmäisenä mielessä on nyt ollut vessa.

Viikolla kävin selvittämässä pakaran tilaa. Siellä on kuulemma takareiden kiinnitykset pakaraan tulehtuneet. Lähtee kuulemma muutaman viikon levolla (pyöräilystä). Harmi että vielä ei kerkee. Hyvä juttu on kai se että ei niitä rikki pitäisi saada urheilemalla, eli kivun mukaan saa liikkua.

2 kommenttia:

 1. Hyvä, että jalka tulee kuntoon pian, kunhan sille ehtii antaa lepoa, ja näköjään se kestää ihan hyvin ainakin vielä rasittaakin.

  Itsellä kans pientä nuhan poikasta oli viikon puolivälin tienoilla, ke-pe oli vähän tukkoinen olo, mutta meni onneksi ohi.

  Kuopioon tästä ja mitäs sitten?

  VastaaPoista
 2. Moi. Ei juoksu ja uinti tunnu juuri kipeyttävän tuota jalkaa, eli niitä sitten. Mulla oli kanssa alkuviikosta kanssa hieman kuumeinen fiilis, sitten alkoi tuo tauti.

  Iisalmessa olis sprintti lauantaina, sinne jos parin päivän sisään parantuu täysin. Kuopio tietty, mutta pitää olla terve jo tällä viikolla ja päästä pari treeniäkin tekemään. Muuten tulee selviämistä ja se ei oo mielekästä. Sitten maastoduathlon vielä jos sellainen järjestetään. Siinä on varmaan kisat syksylle. Sitten parantelun kautta uutta matoa koukkuun.

  VastaaPoista