sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

18+

Viikko 17

ma: 2h 15min pyörä (sis 2x20min VK)
ti: 1h uintipotkut + 2h juoksu
ke: 3h 35min pyörä
to:-
pe:  1h 10min pyörä + 1h 10min juoksu + pilates + vatsat
la: 4h 20min pyörä
su: 1h juoksu (6x80m Nop/1´) + 50min uintipotkut + pilates + vatsat

Yht: 18h 35min

Tällä viikolla piti  tehdä määrää ja sitä tulikin ihan kivasti. Kuntoilua reilu 18h viikkoon ja 27 tuntia kymmeneen päivään. Tässä on tällä viikolla jo pitkästä aikaa tuntenut itsensä urheilijaksi eikä aloittelijaksi-mun täytyy tällä iällä ja tuolla määrällä jo ajatella lepoa ja ravintoa ja tämän viikon etusijalla on ollut urheilu ja siitä palautuminen. Alkuun oli tarkoitus puskea veekootakin tuohon oheen, mutta yhden kaikkien aikojen Suomen parhaan triathleetin kanssa käytyjen keskustelujen, ja oman kropan kuuntelemisen jälkeen ajattelin vetää ihan määräviikon. Maanantaina oli toki ihan hyvä perus reipas pyörä, kun mieli muuttui vasta tämän jälkeen.  Muutamassa treenissä otin jumin välttämiseksi mukaan muutaman reippaan vedon. Joissakin piireissä näitä kutsutaan ruskoiksi.

Nyt kyllä huomaa että en ole tuollaisia määriä ihan pariin vuosikymmeneen tehnyt. Kroppa on hieman väsynyt ja pohkeet aika kireenä. Pohkeet kipeytyy juoksussa ja syyllisiksi olen alkanut epäillä kymmenen vuotta vanhoja tukipohjallisiani. Lisäksi koska olen nuo aikanaan leikannut niin lyhyiksi futiskenkien takia, että mun on teipattava varpaat, ettei pohjallisen etureuna hankaa varpaisiin rakkoja (tai juostava varpaat koholla), päätin varailla aikaa jollekin jumpparille joka on erikoistunut alaraaja-analyysiin ja pohjallisten tekoon. Jospa tuo toisi avun.

Tää viikko oli tosiaan hyvä, määrää pitikin saada alle. Varsinkin pyöräpitkikset oli kivoja, yleensä ajelen pohjois-Espoossa päin, mutta eilen rikoin rutiineja ajelemalla Siuntion ja Lohjan kautta.  Ensi viikko on palauttava sisältäen kymppitempotestin ja jonkun juoksutestin. Sitten taas samalla kaavalla, eli tehoviikko ja määräviikko. Sen jälkeen onkin maastotriathlonin sm-kisat. Hyviä treenejä kaikille.

Ai niin, tänään uin jo sata metriä yhdellä kädellä. Oli kivaa! Eli maastokisat uin vaikka yhdellä kädellä jos vasen ei ehdi mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti