sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Palauttelua

Viikko 29

ma: -
ti: juoksu 40 min, sis 5x1000m
ke: pyörä 50min + pilates 10min
to: 40min avovesiuinti + 60min futispeli
pe: -
la: -
su:-

yht: 3h 30min!

Kalenterista piti kääntää viikolle 9 että löysin määrältään näin löysän viikon. Palauttava tästä pitikin tulla, mutta olisi tuonne loppuviikolle esim yksi uintitreeni mahtunut.Toisaalta mua on pari viime viikkoa väsyttänyt poikkeuksellisen paljon, joten tuo laiskottelu saattoi olla ihan hyvästä.

Nuo kolme harjoitusta oli kuitenkin asiallisia. Tiistaina juoksin tonnin vetoja suunnilleen 4min/km- 4.15 min/km, ja aika helpolta nuo tuntui. Lämmittelyn jälkeen oli vain ihmeellinen episodi. Kun aloin kiihdyttämään ekaa vetoa, vasemmassa nilkassa alkoi askel askeleelta tuntumaan kipua nilkan etupuolella. Koitin lähteä juoksemaan muutaman kerran, mutta en kärsinyt. Sitten venytin säären etuosaa hieman, jonka jälkeen pystyin juoksemaan lähes kivuttomasti. Ihmeellinen vika, joka tuntuu vieläkin jos ottaa juoksuaskelia. En ole varma onko tuo jänteessä vai jossakin nilkan luurakenteissa. Voi olla että uusilla juoksukengillä viime viikolla juostu lenkki  ärsytti jalkaa. Oikeassakin on kyllä hieman samanlaista ongelmaa.

Keskiviikkona survoin kymppitempon jollakin 39km/h keskarilla. Ihan limiitillä menin, hieman kovemmin saisi kulkea. Tuli taas aloitettua  liian reippaasti.

Tällä viikolla olisi sitten Syvänniemi triathlon torstaina. Pitää ainakin lähteä yrittämään ja jättää kesken jos jalka ei kestä juosta. Toivottavasti kestää. Muuten taitaa taas tullakin aika löysä viikko. Duunia olisi vielä tämä ja ensiviikon alkupäivät, sitten pääsee lomalle ja toivottavasti treenaamaan taas kunnolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti