maanantai 28. toukokuuta 2012

Viikko 21

Viikko 21

ma:     -
ti:        1h uinti 2800m +pyörä 1h 10min + pilates 10min
ke:     pyörä 1h 40min +  futispeli 1h
to:      futis 30min + 1h uinti 2200m, tehoja
 pe:      pyörä 1.5h + juoksu 19 min
la:       4h 30min pyörä 128km
su:     1h uinti 2700m +  10min pilates

YHT: 13h 30min

Yleensä olen koittanut kirjoitella viikon liikunnat sunnuntai-iltaisin, mutta eilen grillaaminen oli prioriteetti numero yksi, joten en ehtinyt. Nyt on aikaa. Viimeinen määräviikko meni ihan hyvin, enkat tuli taas määrässä. Kuten oli tarkoituskin.  Kolme hyvää uintitreeniä, ja varsinkin torstaina seuran treeneissä meno tuntui ihan hyvältä. Nykyään on kiva uida kun jaksaa kauhoa, eikä olkapäät ole heti hapoilla. Nyt pitäisi vaan saada märkäpuku maahantuojalta että pääsisis avoveteen treenaamaan.

Kroppa kesti nämä kolme määräviikkoa kuitenkin hyvin; ei oo ollu ongelmia oikeastaan yhtään ja muutenkin on ollut kivaa treenata. Kertaakaan en ole jäänyt sohvalle kun on ollut tarkoitus ulkoilla. Niin, kyllä mä yritän hieman suunnitella jo etukäteen mitä seuraavien kuukausien, viikkojen ja päivien aikana pitäisi tapahtua. Sitten  pikku fiksailuja aina, esim. sään suhteen; jos sataa kaatamalla vettä, niin mielummin käyn uimassa tai juoksen kuin ajan pyörällä.

 Pyöräkilometrejäkin tuli noin 250, ja lauantaina lenkki oli mulle eka yli satanen ikinä. Oli tarkoitus ajella satanen, mutta Nummelasta tuli mutka matkaan. En viitsinyt ajella motaria veikkolaan,  vaikka olinkin reitin sitä kautta vahingossa suunnitellut. Lisäksi parit eksymiset ja suunnistusvirheet, joten tuli hieman extraa.

 Ensimmäiset kisat on puolentoista viikon päästä, ja nyt pitäisi varmaan alkaa  terävöittämään harjoittelua. Ensin treenaan kuitenkin tämän viikon löysästi, juhlin koulun loppumista ja mietin sitten tulevaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti