tiistai 5. maaliskuuta 2013

Tuomio ja muuta kivaa

Vko 9

ma: uintipotkut 1h + juoksu 50min (vk 30min) + pilates + vatsat
ti: juoksu 15min + hiihto 1h 25min + pilates + vatsat
ke: traineri 1h (2x 20min vk) + juoksu 1h 15min
to: 1h uintipotkut +uintia n. 1km
pe: 1h traineri ( 2x 20min vk) + pilates + vatsat
la: 1h juoksu + pilates + vatsat
su: -

yht:  10 h 15min

Tuli ihan kohtuullinen viikko pitkästä aikaa. Mulla on viime aikoina ollut kolme tärkeetä treeniä viikossa. Ne on nuo kaksi vk-treeniä trainerilla ja yksi vk-juoksu. Ne on menneet hyvin eteenpäin kevän aikana. Loppu on oikeastaan sitten ihan matalatehoista aerobista ja keskivartalon kuritusta. Tuo on ollut ihan hyvä konsepti mulle. En ehkä jaksaisi juurikaan enempää tehotreenejä viikossa. Määrää saisi tulla kyllä lisää. Nuo trainerit oli aika raskaita, varsinkin perjantainen. Ilmeisesti alkuviikon urheilut painoi sen verran reisissä. Uintiakin yritin, mutta ei tuosta oikein mitään tule. Vauhti ei oikeestaan ole hukassa- tuollaisia 1.30 satkuja pääsee melko helposti eikä edes hengästy. Olkapäät vaan menee hapoille jolloin meno hyytyy.

Tuosta sainkin hyvän aasinsillan. Tänään kävin lääkärissä näyttämässä olkapäitä. Ei ne tuolla viimeisellä piikillä parantuneet. Juokseminen ja uiminen sattuu. Samoin myös hieman hiihto. Ilmeisesti ensi viikolla oikeaan olkapäähän tehdään hieman tilaa puukolla. Pakkorako, kun tuo konservatiivinen hoito ei ole neljääntoista viikkoon auttanut juurikaan. Pitäisi kuulemma päästä lähes samantien juoksemaan ja uimaankin kuuden viikon päästä. Jos siis ei mitään yllättävää löydy. Pitää toivoa parasta. Vasen olka kuvataan perjantaina ja sitten on senkin suhteen viisaampi. Kisakuntoon pitäisi siis ehtiä, mutta tuo talvitriathlon taitaa luultavasti jäädä väliin. Harmi, koska uskon että tuo kisamuoto olisi minulle sopinut. Maastotriathloniin täytyy kyllä päästä mitalia puolustamaan toukokuun lopussa. Koitan vielä saada ennen leikkausta hyvän treenijakson kun sitten on kuitenkin aikaa palautella.

Ja sitten kaikille sekä aloitteleville trathleteille ja myös muille  tiedoksi. Mun yhteistyökumppanilla scorpionstorella on märkäpuvuista ennakkotilauskampanja menossa. Puvusta saa kymmenen prosenttia hinnasta pois kun tilaa sen nyt, eli tuolta sivun ylälaidan bannerista vaan klikkailemaan.

2 kommenttia:

  1. Mä pidän peukkuja, että saat olkapäät kuntoon maastotriathloniin mennessä. Siellä olis tällä kertaa luvassa vielä vähän haasteellisempaa maastopyöräreittiä :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Teen kyllä kaikkeni että pääsen tuonne mukaan-tuo teknisyys nostaisi varmaan mun osakkeita. Jos pääsen mukaan niin sarja on varmaan tänä vuonna pojat 35, kun ei tuota uintia ole päässyt viemään tarpeeksi eteenpäin koviin kavereihin nähden.

    VastaaPoista