torstai 18. lokakuuta 2012

Pipinä

Ajattelin ensin että en kirjoita viime viikosta mitään, kun ei ole mitään kirjoitettavaa. Kävin siis viime viikolla maanantaina taas astmatutkimuksissa. Tällä kertaa hengittelin histamiinia ja puhaltelin välillä putkeen. Seurauksena oli hemmetin kipee kurkku ja parin päivän päästä olin kipeenä. Kurkku ja keuhkot rikki ja poskiontelot täynnä räkää. Viikon treenit jäikin tiistain 4 kilometrin uintiin ja 40 minuutin juoksulenkkiin. No en mä oo vuoteen ollutkaan kipeänä, joten kai tämän näin ylimenokaudella kestää.

Tänään sain tulokset astmatestistä, ja niiden mukaan ei ole mitään viitteitä astmasta. Ilmeisesti mulla on ongelmaa äänihuulten kanssa kovassa rasituksessa. Ne kai supistuu kun kuivaa ilmaa virtaa riittävästi kurkusta sisään ja ulos. Nyt hoitona on ihan normaalit allergialääkkeet ja nexium närästykseen. Sekin voi kuulemma provosoida tuota kurkun supistumista. Lisäksi sain astmasuihketta tuohon vaivaan. Sitä otan vain jos ohjelmassa on kova treeni tai kisat. Jospa noilla pärjäisi jatkossa ja onhan tuo inhalaattori mua aikaisemminkin auttanut tuohon vaivaan, joten miksipä ei sitten jatkossakin.

 Tämä viikkokin taitaa mennä sairastaessa. Eilen kävin jo lyhyellä lenkillä ja jumppasin vatsoja. Olo tuntui ihan hyvältä ja lämpöä ei ollut. Tänään oli taas joku 37 astetta ja hieman kipeä olo, joten aloitin antibioottikuurin ja jätin uintitreenit väliin. Jospa tuo lääke toimisi taas noihin poskionteloihin, joissa tuntuu taas tavaraa olevan. Nyt treenien väliin jättäminen ei edes kauheesti ahdistanut. Kai sitä on jo jotakin tähän ikään mennessä oppinut. Ei viitsi enää sairaana urheilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti