sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannusviikko

Viikko 25
ma:    
1h futispeli + 10min pilates
ti:        rykäisy 750m uinti+19.5km pyörä + 5.4km juoksu 1.06.28
ke:     2h 25min pyörä + pilates 10min
to:      1h uinti (halli) 2650m (10x100m)
pe:  -
la: -
su:   - 
YHT: 6h 20min

Juhannusviikko, mitäpä muuta tästä voi sanoa. Paitsi kiitokset kaikille asianomaisille hyvästä juhlaseurasta, hauskaa oli :)

No mä yritän silti. Alkuviikkoon mahtui kuitenkin noiden kisojen lisäksi kolme laadukasta harjoitusta. Keskiviikon pyörä oli kivaa rauhallista ajelua kauniina kesäiltana. Ei paleltanut. Ja torstaina kokelilin uida mulle hieman reippaampia satasia viidentoista sekuntin palautuksella. Aika kivasti nuo tuonne 1.30 nurkille meni. Kovempaa en jaksa.

 Tälle, tai viimeistään ensi viikolle yritän tilailla lääkäriaikaa  kisoissa vaivaavaa hengenvinkumista varten. Jotakin vikaa on oltava, koska ei kisakumppaneista koskaan kuulu vihellystä maalissa kun ne hengittää. Ja kyllä ne varmaan yhtä tiukille vetää.

Tämä viikko pitää vielä yrittää malttaa ottaa löysästi, jotta olisi sunnuntaina iskussa. Tässä vaiheessa ei oikein enää ehdi kuin hölmöilemään.  ja sit pari viikkoa määrällisesti kovempaa treeniä. Kisojakin pitäisi suunnitella lisää kalenteriin. Kiskossa olisi heinäkuun alussa sprintti, ja lisäksi ne on kuulemma kivat kisat. Kiinnostaa. Joroinen taitaa jäädä väliin, ainakin puolimatkan osalta. Sielläkin tosin olisi sprintti päivä ennen varsinaisia geimejä. Heinäkuun loppupuolella olisi mun kotikylällä pienet kisat, niihin haluaisin päästä. Syvänniemi <3.  Ne on vaan torstaina, joten pitäisi järjestää perjantaiksi vapaata duunista. Elokuussa olisi vielä Kuopio-triathlon ja uimastadionilla joku pikamatkan kisa.

Eiköhän noista kisoja löydy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti