sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

uinnit loppuu

Viikko 23

ma: 45min sali + 30min uinti
ti: 2.5h maastopyöräily kevyt
ke: 30min sali + 1h uinti
to:  -
pe: 1h sali + 40min uinti
la: -
su: -
YHT: 7h 30min
 
Ihan mukava viikko. Uimahalli menee kuukaudeksi kiinni, niin yritin käydä uimassa edes kolmesti. Maanantaina uin satasia noin 1min.28s parinkymmenen sekuntin palautuksella. Tuntui hyvälle meno. Keskiviikkona uitiin treeneissä vinstoja 15 kappaletta. Lähtö oli minuutti ja uin nuo kaikki aika lailla tasan nejäänkymmeneen sekkaan. Oli ihan hyvän tuntuista, mutta kyllä loppupäässä alkoi jo vähän painaa. Perjantaina taas satasia, nyt 1.35/satku ja loppuun muutama alle 1.30 vauhtia. Avovedetkin on lämmenneet, mutta ei ehkä tarpeeksi. Itse en jaksa paljon alle kaksikymmentäasteiseen veteen jaksa lähteä uimaan jos ei ole pakko. Ja nyt ei ole. Pohje ei luultavasti kestä juoksua niin kisahommat on nyt jäissä. Eikä tuo pyöräkuntokaan hyvä ole, tempopyörä on vielä varastoituna talven jäljiltä. Siispä taidan ainakin toistaiseksi käydä salilla ja ajella pyörää aina kun siltä tuntuu. 

3 kommenttia:

 1. Moi. nähdäänkö sua viivalla tänä vuonna jossain kisassa, tri tai joku muu? Onko suunnitelmia vielä kesälle/syksylle, vai meneekö ihan fiilispohjalla ilmottautumisetkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. kyllä mä oon hyväksynyt tämän vuoden ihan välivuodeksi. Bepa ei tykkää vieläkään kovasta pyöräilystä ja juosta en ole voinut koko vuonna. Voi olla että syksyllä starttaan jossakin kisassa silleen että uin kunnolla ja loput fiililistelen. Jos siis saan jalat juoksukuntoon, siitähän tuo enemmän kiikastaisi kuin tuosta takapuolivammasta. Nyt oon kyllä aika surkeassa kunnossa jopa viime vuoteen verrattuna, joten luulen että jos kisaisin niin lähinnä ottaisi päähän kun häviäisi "huonommilleen" :) Jos muuta lajia kisaan niin sitten lähinnä maastopyörällä.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista