sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Leikkaus lähestyy

vko 3

ti: 1h puntti + 10min uinti
la: 55min hiihto
su: 1h 30min puntti + 20mun uinti

Yht:4h

  


vko 4

ti: 1h 30min puntti + 10min uinti 
pe: 30min uinti
la: 1h 10min hiihto
su: 1h 30min puntti + 10min uinti

yht: 5h

Liikunnat on kyllä jäänyt vähiin, mutta eipä tuo tällä hetkellä stressaa yhtään. Leikkausaika on vajaan kahden viikon päästä. Oli taas aika säätöä kun leikkauspaikka ei ole vakuutusyhtiöni sopimussairaala. Pitää itse raapia vajaa seitsemän tonnia kokoon ja sen jälkeen lähettää kuitti maksusta vakuutusyhtiölle niin saa nuo takaisin. Sen verran iso summa että pyysin kyllä korvauspäätöksen ennakkoon.

En oo ollu näin huonossa kunnossa muutamaan vuoteen. Tai kestävyyskunnossa, rauta sentään liikkuu paljon paremmin kuin aikaisempina vuosina. 150kg menee maastavedosta ja prässissäkin kohtuullisesti. Mutta tuo kestävyyspuoli. Juosten 4.40min/km on aika lailla maksimivauhtia jos pitäisi useempi kilsa juosta. Montaa en edes jaksaisi. Hiihdossa 3min/km vapaalla on jo ihan kilvanhiihtovauhtia ja uinnissa en jaksa satastakaan kovaa. Koitin. Eka vinsta meni 35s ja satanen hyytyi aikaan 1.18. Melko kuraa kun reilu vuosi sitten uin kuitenkin useita satkuja tuohon aikaan pikku palautuksella. Ja painookin on joku 6-7 kiloa enemmän kuin kesällä ja kaikki ei oo lihasta.

 Salilla oon tehnyt  treeniä lähinnä jaloille pari kertaa viikossa ja toinen treeni on ollu maksimivoimapainotteisempaa ja toinen sitten pumppailua. Tänään esim. tein prässissä 120kilolla(ja kelkka tietty) 7x15 toistoa minuutin palautuksella. Tuo on mulle aika tuskainen setti noin lyhyellä palautuksella ja saa jalat aika hyvään pumppiin. Tuo palautus tekee tuosta tosiaan raskaan- jos olisi vaikka parin minuutin palautus, niin rautaa voisi lisätä jonkun verran. Alkuviikosta mavettelin ja vedin rinnalle ja tein yhdenjalan kyykkyjä. Pitkällä palautuksella kaikki. Pitoja oon tehny vähän joka treenissä. Hiihtää pitäis kyllä enemmän, mutta jotenkin se on jäännyt. Meillä on täällä maksullinen ensilumenlatu ja kun en oo siitä maksanut niin en ole paria kertaa enempää käynnyt hiihtämässä. Maksu olisi 40 euroa kaudelta. Jospa sitä ensi vuonna sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti