sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Laiskottelua ja juhlintaa

Olihan viikko!

ma: -
ti: uintia 1h, 2850m ja pilatesta vartti päälle
ke: juoksu 32min, kevyt ja 15 min pilates
to: 1h uinti 2750m, nopeutta ja vähän tehojakin
pe: juoksu 32 min, josta 20 vauhtikestävyyttä plus 15min pilates
la: -
su: -

yht: 3h 45 min

Tarkoitus oli vetää kevyt viikko. No siinä kyllä onnistuinkin hyvin. Tällä viikolla ei ollut hauisten kanssa isompia ongelmia uinnin suhteen. Torstaina ei verryttelyssäkään kiristänyt lihasta, joten jospa tässä saisi kädet kuntoon ja pikkuisen enemmän uintia tuleville viikoille. Nyt olisi sitten edessä pari kovempaa viikkoa, ja määrä saisi tulla sinne kymmenen tunnin nurkille per viikko. Enemmänkin varmaan pitäisi tulla, mutta eipä noista minun treenimääristä uskalla kerralla älyttömiä nostella. Muuten taas huilataan jotakin kohtaa ja nettohyöty jää pakkasen puolelle.

 Ulkona ei enää näyttäisi jäävän, ja pikkuhiljaa pääsee irroittamaan pyörää trainerilta. Kelvit on vielä hiekkaisia, mutta maantiellä nuo tuntuu jo ajelevan. Jospa sitä itsekin jo ensi viikolla aloittelisi. Kiva päästä testaamaan uutta pyörää asvaltillakin.Pitää minunkin esitellä tuota harrastusvälineistöä joskus kun jaksaa kuvailla. Märkkäri pitäis vielä ostaa, ja tiistaina kävinkin x-terran vector pro pukua sovittamassa. Enpä olisi uskonut että meikäläinen sujahtaa small long- kokoiseen pukuun :) No meni siihen ehkä kymmenkunta minuuttia, että ei se hetkessä käynyt. Mutta ei se nyt sen hankalampaa ollut kuin napakan sukellusmärkkärin päälle pukeminen, eikä tullut edes järkyttävän kuuma. Nuo sentään venyy. Ja muutama kilo pitäis tätä talvipöhötystä tippua kun pääsee treenaamaan, niin jospa se sitten alkaisi sujahtamaankin. Poispääsy olikin sitten paljon helpompaa. Hyvänoloinen puku, joten pistin tilaukseen. Scorpionstoresta tulee, ja palvelu oli hyvää.

juhlittuakin tuli viikonloppuna, mutta ei siitä nyt sen enempää. Kiitos ihanille frendeille, teidän kanssa on aina kivaa.

Ai niin, koulu alkaa. kiva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti